Senarai Harga Perodua New Model dan Kereta Proton Baru Jun 2016

Rabu, 9 Disember 2015

Harga dan Spesifikasi Proton Satria Neo R3 Terbaru

Harga dan Spesifikasi Proton Satria Neo R3 - Sudah seperti yang kita ketahui bahawa Proton merupakan jenama kereta asal Malaysia yang terkenal dengan pelbagai macam produknya yang unggul. Salah satunya adalah Proton Satria Neo R3 yang kini menjadi rebutan banyak orang. Harga dan spesifikasi Proton Satria Neo R3 ini tentu akan sangat membantu kerana boleh menjadi rujukan sebelum membuat keputusan untuk membeli.

Proton satria neo r3 2015 review
Proton satria neo r3 2015 review
 Kereta Proton Satria Neo R3 ini cukup mengagumkan dengan reka bentuk gagah warna hitam yang menjadikan kereta ini tampil mempesona. Selain itu, kereta ini mempunyai konsep yang elegan tetapi sporty sehingga cocok untuk anda yang ingin selalu tampil trendy saat memandu di jalanan. Ternyata kereta ini sangat selesa digunakan dan hal ini lah yang membuat banyak orang semakin berminat untuk memilikinya.

Harga Proton Satria Neo R3 (Price and Specification)

proton satria neo r3 2015 turbo review
proton satria neo r3 2015 turbo review

Kereta Proton Satria Neo R3 ini sesuai untuk digunakan bersama keluarga semasa lawatan sehari jarak jauh. Perlu diketahui bahawa kereta ini boleh dimiliki dengan harga yang berpatutan di mana harganya sangat sesuai dengan kemudahan yang ditawarkan oleh kereta tersebut. Tentu saja harga dan spesifikasi Proton Satria Neo R3 ini menjadi rebutan banyak orang.

Baca juga Senarai Harga Proton Iriz

Kereta sporty nan elegan ini boleh dinaiki oleh 5 penumpang dengan kapasiti yang sama dengan enjin kereta Proton Exora yakni sebanyak 1.6 L. Untuk masalah enjinnya hatchback yang dimiliki akan menjadikan penumpangnya selesa selama di perjalanan. Sekilas kereta ini mirip dengan kereta lumba yakni dengan dimensi 3898 mm x 1745 mm x 1434 mm dengan sisi iterior maupun eksteriornya yang sangat elegan dan juga mengagumkan.

Harga proton satria neo r3 2015
Harga proton satria neo r3 2015
 Untuk bahagian eksteriornya kereta Proton Satria Neo 3 ini mempunyai titanium finishing with R3 yang boleh berfungsi sebagai protector mouldingnya. Dilengkapi pula dengan headlamp yang menjadikan kereta ini gagah dan perkasa di jalanan. Selain itu, terdapat juga ciri-ciri audio yang cukup mudah dinikmati oleh para penumpang. Dijamin siapa pun yang cuba kereta ini akan terus jatuh hati kerana pandangan dan juga pelbagai ciri-ciri yang dimiliki sangat istimewa.

Proton satria neo r3 2015 for sale
Proton satria neo r3 2015 for sale
 Jangan buang masa kerana Harga dan Spesifikasi Proton Satria Neo R3 yang sudah secara ringkas diterangkan di atas sudah dapat memberikan gambaran yang jelas mengenai kereta keren dari Proton ini.

Harga dan Spesifikasi Proton Satria Neo R3 Terbaru Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Arkan Sujudi

0 ulasan:

Catat Ulasan