Senarai Harga Perodua New Model dan Kereta Proton Baru Jun 2016

Ahad, 27 Disember 2015

Harga Kereta Proton 2016 Meningkat Awal Jun 2016

Harga Kereta Proton 2016 - PROTON telah merancang untuk menaikkan harga kereta mereka, pelan ini telah diumumkan oleh pengeluar kereta Proton tetapi mereka masih menganggap julat harga yang akan ditingkatkan untuk setiap jenis Proton 2016. Sebab Proton meningkatkan harga kereta mereka menjelang 2016 kerana kesan naik dan turun nilai exchange mata wang ringgit Malaysia. Kerana harga kereta Proton bergantung kepada kadar pertukaran mata wang asing. Untuk penyusutan Ringgit telah memberikan pengaruh yang besar ke atas Syarikat Proton dalam beberapa bulan kebelakangan ini dan telah berlaku mempengaruhi keseluruhan ekosistem termasuk Penjual.

Harga Kereta Proton 2016 di Malaysia
Harga Kereta Proton 2016 di Malaysia
 Proton terdahulu telah cuba sukar untuk menyekat pengeluaran kos pengendalian, tetapi masih kesan penurunan dalam nilai Ringgit yang terus menjadi tekanan berat yang berterusan memberi grid kereta Proton menyebabkan industri mesti mengambil lencongan yang menaikkan harga kereta mereka. Tetapi bahawa kenaikan harga Proton 2016 menjelaskan dapat dipisahkan setiap jenis

Kebaikan dan Keburukan meningkatkan Harga Kereta Proton 2016


Kesan positif daripada kenaikan harga Proton 2016 - kesan utama yang boleh kita lihat dalam kenaikan harga ini boleh membantu masalah kewangan PROTON dalam menghadapi penghujung tahun ini kerana tidak stabil nilai menukar wang Ringgit.Tetapi sebaliknya terdapat kekurangan atau kesan negatif kenaikan harga Proton 2016. kepada pembeli Proton 2016 boleh lebih memandangkan kereta Proton untuk memilih kerana kenaikan harga adalah hampir sama dengan harga kereta terkenal yang lain seperti Honda dan Suzuki.

Membaca juga Harga Proton Iriz

Keputusan sebenar yang telah diambil untuk meningkatkan Harga Kereta Proton Proton 2016 terasa berat kerana perkara ini boleh sahaja kehilangan kepentingan pembeli. Tetapi keputusan ini mestilah dijalankan untuk kebaikan Syarikat terutamanya pekerja. Tetapi di sebalik menaikkan harga kereta pada 2016 syarikat kereta Malaysia Proton semakin berusaha memperbaiki kualiti kereta mereka. Dimulai dari segi prestasi keselamatan, reka bentuk atau rupa yang akan terus diperbaiki. Mereka berharap dengan julat peningkatan sistem ini pelanggan tidak akan kecewa dengan harga yang lebih mahal berbanding sebelum. Demikianlah tentang Harga Kereta Proton 2016 semoga berguna.

Harga Kereta Proton 2016 Meningkat Awal Jun 2016 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Arkan Sujudi

0 ulasan:

Catat Ulasan