Senarai Harga Perodua New Model dan Kereta Proton Baru Jun 2016

Rabu, 2 Disember 2015

Harga Proton Arena (Price and Specification) Januari 2016

Harga Proton Arena (Price and Specification) - Di era sekarang ini penggunaan automotif kereta semakin marak ditambah dengan adanya pelbagai jenis kereta yang begitu menarik perhatian. Di mulai dari tawaran harga sekaligus spesifikasi yang tak kalah saing semakin membuat pengguna kenderaan mewah ini bertambah. Begitu pula dengan muluncurnya harga dan spesifikasi proton arena sebagai salah satu jenis kereta proton.

Harga Proton Arena Terbaru
Harga Proton Arena Terbaru
 Pada jenis ini tentunya hadir dengan ciri-ciri yang lebih berbeza berbanding dengan yang lainnya. Dengan begitu, anda boleh mengetahuinya terlebih dahulu untuk memperimbangkan lagi. Sebenarnya, pada jenis proton arena ini dapat dijadikan sebagai salah satu kenderaan terbaik dan pas. Terlebih bagi anda yang ingin mendapati kereta pick up yang nantinya akan digunakan sebagai salah satu penunjang perniagaan.

Harga Proton Arena Terbaru 2016 dan Pilihan Warna Proton Arena

Senarai Harga Kereta Proton Arena
Senarai Harga Kereta Proton Arena

Sebuah kereta pick up memang sesuai dan difokuskan pada urusan perniagaan, seperti contohnya untuk mengangkut barang-barang dengan muatan tertentu, hal ini berbeza dengan Proton Putra. Dengan tab terbuka dan juga pada luas yang lebih lebar ini sangat sesuai untuk menyokong sekaligus menunjang perniagaan yang dilakukan. Tak jauh berbeza dengan pilihan pada kereta proton arena ini sebagai jenis kereta yang sangat oke. Pada bahagian depan boleh merangkumi 2 hingga 3 orang dan pada bahagian belakang boleh digunakan untuk membawa muatan. Bagi anda yang ingin sekali mendapatinya tak perlu ragu, kerana tawaran harga dan spesifikasi kereta proton arena ini sangat menyokong. Seperti halnya dengan karakter berikut ini:

• Dimensi tab panjang 1,635 mm, lebar 1,400 mm dan tinggi 462 mm.
• Terdapat ciri penghawa dingin berupa power tilt steering.
• Mesin layout transerve inline 4 dan cylinders 4.
• Kapasiti 1468
• Terdapat jenis manual dan juga automatik.
• Jenis gear 5.

Sebagai salah satu kereta pick up yang nantinya akan digunakan sebagai kereta penunjang perniagaan, anda boleh memilih jenis proton arena ini. Dengan kereta yang mempunyai spesifikasi unggul nan menunjang untuk urusan perniagaan, maka akan memberikan kemudahan. Di samping itu, pada nantinya bisa mempersiapkan kembali harga dan spesifikasi proton arena untuk urusan perniagaan yang jauh lebih baik.Pada penggunaan sekaligus Operasi sebuah kenderaan yang pas untuk urusan dari prestasi perniagaan itu.

Baca juga 3 Model Kereta Baru Proton 2016

Sekianlah Harga Proton Arena (Price and Specification) moga bermanfaat.

Harga Proton Arena (Price and Specification) Januari 2016 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Arkan Sujudi

0 ulasan:

Catat Ulasan