Senarai Harga Perodua New Model dan Kereta Proton Baru Jun 2016

Selasa, 1 Disember 2015

Senarai Harga Proton Putra Januari 2016

Senarai Harga Proton Putra - Penggunaan sebuah kenderaan mewah seperti kereta yang kini telah banyak diminati oleh masyarakat dari semua kelas. Dimana pada masa dulu hanya dimiliki oleh mereka yang kaya, akan tetapi kini tak selalu begitu. Hal ini dipengaruhi adanya tawaran harga yang lebih berpatutan. Seperti dengan harga dan spesifikasi proton putra sebagai salah satu pilihan kereta terbaik nan pas untuk keperluan kereta keluarga.

Sebuah kereta peribadi yang nantinya dapat digunakan untuk semua keluarga dalam menempuh suatu perjalanan. Kehadiran jenis proton putra ini memang mampu mengalihkan dunia automotif yang tak kalah saing dengan produk lainnya. Begitu pula pada minat masyarakat yang begitu besar terhadap pilihan ini. Begitu pula dengan anda yang boleh menjadi salah satu pemilik rasmi dari kereta proton putra nan cool ini.

Senarai harga kereta proton putra
Senarai harga kereta proton putra

Harga Dan Spesifikasi Proton Putra Terbaru 2016

Sebenarnya, proton putra ini dihadirkan dalam edisi yang lebih istimewa yakni dengan dua pintu. Kereta yang unik ini memang patut menjadi kereta peribadi yang memberikan sebuah keselesaan dalam pemanduan, entah itu dalam jarak dekat ataupun dalam jarak tertentu. Lebih tepat lagi, kereta jenis ini sangat sesuai bagi anda yang suka design unik nan cool namun tetap boleh digunakan dalam memandu bersama. Di samping itu, untuk anda yang ingin tahu lebih detail mengenai maklumat harga dan spesifikasi proton putraialah sebagai berikut:

• Mesin 4G93P DOHC 16 velve dengan sistem Mpi
• Penghantaran manual lima kelajuan dan untuk automatiknya ialah empat kelajuan
• Jarak tempuh maksimum 220 km / jam
• Tawaran harga RM 15.000.00 hingga RM 35.000.00

Ada begitu banyak sisi keunikan sekaligus kelebihan dari kereta proton putra ini, yang telah hadir lebih istimewa sebagai kereta dengan dua pintu sama juga dengan Kereta Proton Wira. Kereta yang sangat sesuai untuk anda dengan hoby automotif dan nantinya tetap dapat dikendalikan dengan nyaman. Terdapat keselamatan dan keselesaan pada Operasi kemudi sekaligus bahagian penumpangnya. Sekalipun hanya terdapat dua pintu dan dua kerusi, akan tetapi jenis ini mempunyai suatu penampilan yang unik.

Untuk anda yang ingin memilikinya, boleh dengan menyediakan tawaran harga dan spesifikasi proton putraterlebih dahulu. Terlebih untuk masalah harga yang relative ini, kerana beza tempat beza harga. Demikian tentang Senarai Harga Proton Putra (Price and Specification)

Senarai Harga Proton Putra Januari 2016 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Arkan Sujudi

0 ulasan:

Catat Ulasan