Senarai Harga Perodua New Model dan Kereta Proton Baru Jun 2016

Ahad, 6 Disember 2015

Harga Proton Satria Neo (Price and Specification) Jun 2016

Harga Proton Satria Neo (Price and Specification) - Bagi anda yang suka automotif mungkin harga dan spesifikasi Proton Satria Neo ini akan sangat membantu. Syarikat Proton telah dipercayai oleh sebahagian pelanggan setia. Pasalnya kereta Proton Satria Neo ini mempunyai banyak tujuan menarik sesuai dengan keperluan masyarakat kita. Proton Satria Neo ini memang benar-benar sesuai bagi anda yang suka dengan kereta sporty.

Harga kereta proton satria neo terbaru
Harga kereta proton satria neo terbaru
Bila dilihat dari tampangnya kereta ini memang sporty dan juga bergaya. Bahagian yang kelihatan paling keren adalah bahagian belakangnya di mana bumper dan juga diffusernya ini direka mewah dan elegan. Kereta ini sesuai digunakan untuk aktiviti sehari-hari dan sangat bersedia memecut dengan ditambah adanya kit aerodinamik.

Mesin yang digunakan oleh kereta Proton Satria Neo ini adalah enjin CPS yang berkapasiti 1.6 L. Akan tetapi tenaga standarnya hanya sebanyak 125 Hp. Jangan bimbang kerana kedudukan suspensinya sangat selesa dan juga stabil sehingga mirip dengan kereta lumba. Harga dan spesisifikasi Proton Satria Neo ini memang sangat menarik untuk itu bagi yang berminat dengan kereta buatan asli Malaysia ini dapat segera mencubanya sekarang juga.
Gambar kereta proton satria neo terpakai
Gambar kereta proton satria neo terpakai

Proton satria neo for sale price

Kereta Proton Satria Neo ini juga sudah dilengkapi dengan ABS dengan EBD sehingga akan semakin saat digunakan terlebih perjalanan jauh. Selain itu, untuk keselamatannya Proton ini telah menyediakan driver dan juga passenger airbag yang berupa dual SRS airbags. Hal ini merupakan salah satu komitmen Proton untuk menghadirkan kereta yang aman dan selesa untuk para pelanggannya.

Sila baca Perodua Myvi 1.5 2016 Price

Proton Satria Neo ini menggunakan enjin CPS 1.6L yang tersedia dalam bentuk manual dan juga matic. Nah, bagi yang suka kereta matic tak ada salahnya cuba menggunakan Proton Satria Neo ini yang akan memenuhi keperluan semasa memandu.
Proton satria neo price specs dan cps review
Proton satria neo price specs dan cps review
Dilengkapi pula dengan brakes system sehingga bagi yang senang memacu kenderaan dengan cukup kencang, kereta ini tidak akan tergelincir saat dilakukan brek secara tiba-tiba. Untuk itu, tunggu apa lagi? Segera miliki kereta Proton Satria Neo yang sangat menarik ini. Harga dan spesifikasi Proton satrian Neo ini pun belum diketahui pasti tetapi yang jelas boleh dicapai oleh kalangan menengah ke atas dan termasuk murah di kelasnya. Hanya ini saja tentang Harga Proton Satria Neo (Price and Specification)

Harga Proton Satria Neo (Price and Specification) Jun 2016 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Arkan Sujudi

0 ulasan:

Catat Ulasan