Senarai Harga Perodua New Model dan Kereta Proton Baru Jun 2016

Rabu, 2 Disember 2015

Harga Proton Waja (Price and Specification) Januari 2016

Harga Proton Waja (Price and Specification) - Seperti yang diketahui bahawa memandu sebuah kereta menjadi salah satu kemudahan tersendiri. Terlebih lagi dalam keadaan yang berada di ruang tertutup akan menjadikan sebuah kemudahan. Termasuk dengan pilihan pada kereta proton. Yang mana pada kereta ini anda boleh memilih pada pilihan harga dan spesifikasi proton waja.

Kereta proton jenis yang ini merupakan salah satu kenderaan yang sporty dan bergaya, sangat sesuai bagi anda yang menyukai adanya kenderaan yang selesa nan berkelas. Tak perlu takut, kereta yang satu ini memang ditawarkan dengan spesifikasi yang oke, akan tetapi dalam tawaran harga yang bersaing. Tentunya dengan ketentuan yang demikian ini, anda boleh membandingankan dengan produk lebih mahal lain.

Harga Kereta Proton Waja dan kereta waja untuk dijual

Harga dan spesifikasi Proton Waja Terbaru

Sebuah kenderaan yang super mewah seperti pada sebuah kereta ini, dapat anda miliki sebagai kereta peribadi. Kenderaan yang nantinya akan digunakan setiap hari sesuai dengan jarak perjalanan yang bersangkutan. Pada keperluan yang seperti ini, anda perlu menyediakan pelbagai keperluan yang mendukung. Salah satunya ialah kereta terbaik sekaligus istimewa sesuai untuk keperluan anda peribadi dan keluarga. Yang mana pada pilihan ini, boleh bermula dengan beberapa tawaran terbaik dari harga dan spesifikasi proton waja berikut ini:

• Jenis enjin campro 4 silinder 16V isi silinder 1597 cc
• Daya maksimum 110 hp atau 82 kw / 6000 rpm
• Tork maksimum 148 nm / 4000 rpm
• Saiz tayar depan dan belakang 195/55 R15
• Penggantungan depan macpherson strut with stabilizer bae
• Penggantungan belakang multi link with stabilizer bar
• Brek depan ventilated cakera
• Brek belakang pepejal cakera

Spesifikasi sebuah kenderaan utama yang nantinya akan menghantar sekaligus menjemput ini termasuk salah satu kereta class istimewa. Yang mana kereta proton dengan jenis waja ini dapat dijadikan sebagai satu-satunya pilihan yang paling tepat. Pada sebuah tawaran harga bersaing sekaligus pada spesifikasi yang oke.

Hingga nantinya kereta proton waja patut untuk dipertimbangkan sekaligus dipilih dengan segera. Sama halnya dengan sebuah kenderaan dari pengeluaran proton yang bertipe waja untuk keselesaan sekaligus kemewahan dalam suatu perjalanan entah itu dekat ataupun jauh. Hanya ini saja Harga Proton Waja (Price and Specification) moga berguna.

Harga Proton Waja (Price and Specification) Januari 2016 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Arkan Sujudi

0 ulasan:

Catat Ulasan