Senarai Harga Perodua New Model dan Kereta Proton Baru Jun 2016

Selasa, 1 Disember 2015

Senarai Harga Proton Wira Januari 2016

Senarai Harga Proton Wira  - Kereta proton merupakan salah satu design kereta pengeluaran dari Malaysia. Kehadiran dari kenderaan super mewah ini ternyata mampu menarik perhatian para masyarakat dari semua kalangan. Seperti halnya minat dengan salah satu tipenya iaitu pada kereta proton wira.

Gambar kereta proton wira sambung bayar
Gambar kereta proton wira sambung bayar
Pada jenis proton wira ini dihadirkan dalam suatu design pada sebuah kenderaan yang lebih mini. Meskipun demikian, proton wira mampu memberikan sebuah keselesaan tersendiri. Kelihatan seperti kereta yang klasik akan tetapi mempunyai sisi yang menarik dari sudut pandang luar yakni pada design eksteriornya. Demikian pula pada design dalaman yang memaparkan sebuah ruang kereta yang pas nan selesa untuk memandu bersama keluarga tercinta.

Kereta yang dikenali sebagai proton siri 400 ini mempunyai design yang menarik, simple akan tetapi sungguh cantik. Lebih tepat lagi seperti sebuah kereta simple yang boleh dipandu dengan selesa begitu pula dengan kemudahan bagi para penumpangnya. Memilih jenis yang satu ini memang tak terlepas dari adanya pelbagai pilihan harga kereta proton wira yang menarik. Seperti halnya dengan kharismatiknya berikut ini:

Harga dan spesifikasi Proton Wira Terbaru 2016 (Price and Specification)

Model kereta proton wira untuk dijual murah
Model kereta proton wira untuk dijual murah
• Mesin ada yang turbo diesel, ada yang diesel dan ada pula jenis lain.
• Penghantaran 3 dan 4 automatik, sedangkan pada transmisi 5 bertipe manual.
• Jenis body 4 pintu saloon dan 5 pintu hatchback.
• Terdapat pelbagai pilihan warna.
• Saiz jarak roda 2, 600 mm atau 10, 2 inchi.
• Tawaran harga relative.

Pada pelbagai jenis tersebut, anda boleh mendapati beberapa maklumat berupa maklumat yang menyatakan bahawa proton jenis wira ini termasuk eksotis. Bagaimana tidak, design yang simple but casual ini sangat sesuai untuk kenderaan peribadi yang nyaman. Sebuah kenderaan yang nantinya dapat dipilih untuk jenis operasi yang manual ataupun yang otomatis.

Tentunya sebagai salah satu pecinta dunia automotif anda boleh memilihnya mengikut keselesaan sekaligus keselamatan dalam berkendara. Dengan begitu, untuk mendapati jenis ini, terlebih dahulu tahu harga dan spesifikasi proton Wiraguna memperoleh detail maklumat yang menyokong. Hanya ini saja review Senarai Harga Proton Wira

Senarai Harga Proton Wira Januari 2016 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Arkan Sujudi

0 ulasan:

Catat Ulasan