Senarai Harga Perodua New Model dan Kereta Proton Baru Jun 2016

Ahad, 13 Disember 2015

PROTON Re-install ciri-ciri safety child pada Saga SV

PROTON Re-install ciri-ciri safety child pada Saga SV - Pengeluar kereta Nasional Malaysia telah komited untuk mempertingkatkan sistem perlindungan untuk kanak-kanak atau dipanggil dengan safety child. Sistem keselamatan ini akan diterabkan pada model Proton Saga SV.

Proton Saga SV Price dan Specs
Proton Saga SV Price dan Specs
Diharapkan penambah baikan sistem keselamatan ini dapat meningkatkan lagi Keselamatan dan membuat PROTON boleh dipercaya oleh pemilik Kereta, terutamanya untuk kanak-kanak.

Ciri-ciri Keselamatan Kanak-Kanak Saga SV

Peningkatan keselamatan kanak-kanak pada Proton Saga SV adalah berdasarkan laporan daripada 30 pelanggan untuk memasang atas-tether dengan segera pada kereta pengeluaran mereka. Ia dianggap sangat penting, kerana keselamatan kanak-kanak perlu mendapat keutamaan. Karena Kereta Proton sekarang digunakan secara meluas oleh keluarga.

Sila baca Perodua New Model Myvi 1.5 2016

Safety Child Proton Saga SV

Baca juga Model Kereta Baru Proton 2016

PROTON berharap bisa memberi perkhidmatan yang terbaik untuk semua, dengan peningkatan sistem keselamatan kanak-kanak bisa berjaya dan menawan lebih ramai pelanggan juga keyakinan orang-orang yang telah setia kepada kereta Proton. Demikianlah PROTON Re-install ciri-ciri safety child pada Saga SV semoga berguna.Source

PROTON Re-install ciri-ciri safety child pada Saga SV Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Arkan Sujudi

0 ulasan:

Catat Ulasan