Senarai Harga Perodua New Model dan Kereta Proton Baru Jun 2016

Rabu, 6 Januari 2016

Harga Kereta Proton Saga FLX di Malaysia - Jun 2016

Harga Kereta Proton Saga FLX di Malaysia - Proton saga flx menggantikan jawatan proton lain saat ini kerana banyak model kereta yang sangat bervariatif seperti Proton Saga BLM. Kereta tersebut digadang-gadang sebagai sesuatu kereta pesaing kereta lain luncuran Jepun yang saat ini juga banyak diminati. Kereta buatan negara kita ini sejak awal diluncurkannya ternyata mendapat banyak respon yang bersimpati dari pecinta dunia automotif ini sememangnya sangat menarik perhatian kerana reka bentuknya membuatkan mata kelihatan selesa.

Gambar Kereta Saga FLX
Gambar Kereta Proton Saga FLX
Kereta ini mempunyai pelbagai variasi warna supaya jikalau nak beli boleh menyesuaikan kehendak hati seperti yang anda mahu pada anda sendiri. Walaupun kereta ini ditawarkan dengan harga yang agak berpatutan tetapi kereta ini mengenai bagaimana ia melaksanakan tidak kurang hebat dengan kereta-kereta lain.

Senarai Harga Kereta Proton Saga FLX

Di sini terdapat dua jenis Proton saga yang model FL dan juga jenis Proton Saga FLX. Mengenai harga dan spesifikasi proton saga flx berikut kami akan secara ringkas menyatakan bahawa anda boleh membuat rujukan apabila ingin membeli kereta lancaran malaysia:

1. Warna yang ditawarkan terdiri daripada tranquality black, fire red, elegant brown, solid white, dan genetic silver
2. Bahagian dalam kereta yang luas sehingga tidak merasa rimas
3. Jok yang empuk dan reka bentuk kerusi yang kelihatan elegant
4. Kapasiti enjin lebih besar iaitu 1332cc, 94HP, tork: 120 NM
5. Reka bentuk elegant dan sporty
6. Untuk ciri lain sama dengan FL iaitu terdapat radio dan CD player sehingga sambil memandu anda juga boleh sambil mendengar muzik, USB slot, dan dilenmgkapi dengan AC yang sudah di integrasikan di dalamnya.


Baca juga Model Kereta Baru Proton 2016

Kereta ini sangat disyorkan bagi anda yang ingin membelinya dengan harga yang bersahabat dan kualiti tetap nombor satu. Yang terpenting dalam membeli kereta adalah dari segi keselamatannya agar tidak terjadi sesuaatu yang tidak diingini nantinya. Dan pilihannya adalah kereta ini sendiri yang menonjolkan keselamatan dan bukan hanya keselesaan.

Harga Proton Saga FLX sila Senarai Harga Kereta Proton 2016

Hanya ini mengenai Harga Kereta Proton Saga FLX di Malaysia semoga berguna.

Harga Kereta Proton Saga FLX di Malaysia - Jun 2016 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Arkan Sujudi

0 ulasan:

Catat Ulasan