Senarai Harga Perodua New Model dan Kereta Proton Baru Jun 2016

Isnin, 4 Januari 2016

Senarai Harga Proton Saga SV Jun 2016

Senarai Harga Proton Saga SV - Membeli kereta mrupakan perkara yang harus benar-benar dipertimbangkan oleh sebahagian orang mungkin, kerana membeli kereta apa lagi dengan bajet yang tinggi, ianya tidak seperti kita membeli pakaian dalam pasaran. Membeli kereta ini pasti mesti mempertimbangkan segala-galanya untuk menjadi seimbang lagi mengikut harga yang mereka tawarkan. Harga dan spesifikasi saga SV ini sangat bervariatif dan sesuai dengan jenis yang ditawarkan nya masing-masing. Namun bercakap mengenai harga tentunya saat ini sangat sesuai dengan spesifikasi yang ditawarkan didalamnya. Harganya yang cukup berpatutan serta spesifikasi yang sesuai dengan harganya.

Gambar proton saga baru tahun 2016
Gambar proton saga baru tahun 2016

Harga Proton Saga SV Baru di Malaysia

Harga dan spesifikasi saga SV ini agak bersaing jika kita bandingkan dengan kereta rakan-rakan sekelas yang lain yang merupakan produk buatan Jepun atau kereta sebagai contoh. Kereta saga SV adalah kereta yang telah dilancarkan oleh Malaysia adalah sangat sesuai untuk di kawasan bandar tetapi juga sesuai untuk membawa ke pelososk kawasan-kawasan seperti kawasan luar bandar. Spesifikasi kereta ialah:

1. Memilki dua pilihan jenis iaitu FL dan FLX
2. Mesin dengan kapasiti 1300 cc
3. Terdapat ciri radio dan CD flayer
4. Alarm dan AC yang sudah bersepadu didalamnya
5. Harganya cukup berpatutan

Di samping itu jika kita melihat kereta Saga SV ditayangkan dengan kelihatan amat elegan dan merupakan salah satu perkara yang paling menarik adalah kuasa enjin yang kuat membuat kereta mampu bersaing dengan kereta lain. Harga dan spesifikasi akan mampu bersaing dengan beberapa kereta jenama kini semakin pesat misalnya kereta Jepun. Terdapat banyak jenis yang anda boleh memilih mengikut kehendak atau cita rasa anda.

Harga Proton Saga SV Baru 2016

Harga Baru: RM37,045
Harga Second: RM27,010 - RM30,016

Baca juga Senarai Harga Kereta Proton 2016 di Malaysia

Jadi anda tidak usah bimbang kerana di sini banyak sekali jenis nya yang boleh anda pilih.Kereta ini sebagai kereta untuk atau alat transfortasi, kereta ini juga boleh anda gunakan dalam jangka waktu yang cukup lama sehingga boleh anda jadikan sebagai alat untuk pelaburan masa depan anda.

Artikel lainnya 3 Model Kereta Baru Proton 2016

Itulah Senarai Harga Proton Saga SV yang boleh anda pertimbangkan terlebih dahulu.

Senarai Harga Proton Saga SV Jun 2016 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Arkan Sujudi

0 ulasan:

Catat Ulasan