Senarai Harga Perodua New Model dan Kereta Proton Baru Jun 2016

Ahad, 12 Jun 2016

Perodua Baru Myvi 1.5 2016 Price dan Pilihan Warna

Perodua Baru Myvi 1.5 - Perodua telah memperkenalkan pilihan warna dua nada baru bagi varian Myvi Advance. Harga di RM55,118.00 ( di jalan raya dengan insurans), 1.5 liter Myvi Advance Dua- nada datang dicat dengan Metallic Ebony Black dan Electric Blue. Di samping itu, Perodua turut menawarkan diskaun untuk warna nada tunggal biasa Myvi SE dan Myvi Advance, menawarkan penjimatan sehingga RM3,800. Tawaran itu berlangsung sehingga 5 Julai.

Harga Myvi 1.5 New Model Price
Harga Myvi 1.5 New Model Price
Syarikat itu juga mengumumkan bahawa semasa 1.3 liter Myvi Premium X automatik dan Premium XS automatik akan dihentikan, meninggalkan hanya dua varian 1.3 liter dijual - Manual Standard dan Standard automatik.

Perodua New Model Myvi 1.5 Car Price

Perodua juga memperkenalkan barisan baru alternatif bahagian perkhidmatan jenama berpatutan digelar ProGanti. Mungkin, ini pelbagai alat ganti ProGanti berjenama adalah lebih murah bahagian peralatan asal, sebagai bahagian ProGanti akan dijual bersama alat ganti tulen Perodua.

Myvi 1.5 dan Myvi Advance Perodua Promotion
Myvi 1.5 dan Myvi Advance Perodua Promotion
"Sebagai pengenalan , kami akan memperkenalkan 6 bahagian perkhidmatan yang paling biasa di bawah ProGanti yang diuji dan diedarkan oleh Perodua. Bahagian-bahagian ProGanti datang dengan jaminan 6 bulan. Kami akan terus menambah bilangan bahagian untuk 30 barangan pada akhir tahun ini , "kata Presiden Perodua & Ketua Pegawai Eksekutif, Datuk ( Dr) Aminar Rashid Salleh dalam satu kenyataan akhbar yang dikeluarkan awal hari ini. Demikian Perodua Myvi 1.5 Baru

Perodua Baru Myvi 1.5 2016 Price dan Pilihan Warna Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Arkan Sujudi

0 ulasan:

Catat Ulasan